I kväll blev det smörstekt torsk, ångkokt broccoli, gröna ärtor och tomat och rödlöksallad. Torsken är toppad med rostade hasselnötter
Det du behöver är:
För två personer
600g färsk torsk
300g gröna ärtor
Två tomater
En näve rostade hasselnötter
En halv liten rödlök
En broccoli
Gör så här:
Rosta hasselnötterna i 275 grader i 20 min
Ångkoka broccoli
Hacka tomat och rödlök, blanda ihop med olivolja, salt och peppar
Smörstekt torsken i mycket smör, häll smöret i pannan över torsken undertiden du steker den
Koka upp vatten i en kastrull, när vattnet kokar lägg i ärtorna och låt koka ca 2 min, häll av vattnet
Lägg upp allt på tallrik och toppa med hackade hasselnötter.
Ha gärna en klick smör till ärtor och broccolin.
Varsågod och ät!
En nyttig och god low carb middag med omega 3, proteiner, fett, och fibrer.