Mot nya mål del 2

Datum

Vi är några PTs som satt lite olika mål fram till Jul, i det förra inlägget mot nya mål så berättade Alexandra vad hennes mål är. Nästa person ut är jag (Alexander Gefwert), eftersom jag och min fru åker till Thailand i tre veckor under julhelgen så tänkte jag att jag skulle sätta ett mål mot att minska i fettprocent (vill ju se snygg ut på stranden 😉 )

Jag ska vara ärlig och säga att jag funderar inte dagligen på min fettprocent eller att jag måste träna eller undvara mig något speciellt för att hålla min fettprocent .Började med att min fru /kollega mätte min fettprocent och kom fram till att den låg på 9%  och det är där jag håller mig mer eller mindre året om.

Hmm, jag funderade en stund, och kom fram till att jag inte vill minska min fettprocent så mycket mer. Jag formulerade mitt mål som blev, minska min fettprocent något men fokusera på att öka i styrka och muskelvolym. Att öka i styrka är ett långsiktigt mål jag satte i höstas, och framför allt öka i benstyrka.

Gällande min träning så kommer jag att göra några förändringar för att minska lite i fettprocent men utan att tappa i styrka.

Jag kommer att en gång i veckan att posta hur jag tänker runt kosten eller hur min träning ser ut, och den kommer inte se lika dan ut alla 8 veckorna. Träningsvolymen kommer att se olika ut och min kost kommer även den se olika ut.

Lite fakta:

Ålder :44 år

Kön: man

Vikt: 75,5kg

Fettprocent: 9%

Om du går i tankarna på att förbättra din hälsa, bli starkare, minska i fettprocent eller få större muskler, så är det bara att hänga med.

Ge dig själv en riktigt bra julklapp,- Bättre hälsa!

Alexander Gefwert