Träna med välutbildade Personligtränare

Du behöver inte var medlem för att träna med PT hos oss

Träna på Stockholms bästa PT gym

Här kan du träna hårt och effektivt utan att trängas med andra och inget väntande på att maskiner ska bli lediga då vi har begränsat antal tränande i lokalen vilket gör konceptet unikt och bäst För Dig!Vi har vi en ljus,luftig och fräsch träningsanläggning med mycket bra ventilation,stora ,öppna ytor som är perfekt för  Funktionell styrketräning,-endast utrustning från Eleiko Sport som är den bästa på marknaden.

Här behöver man inte binda upp sig med medlemsskap,-du kan som privatperson eller företag få ett skräddarsytt hälso och träningsupplägg som är individuellt anpassat efter vad du vill med din träning, vikt och hälsa;- PT- träning, Kostrådgivning och Företagshälsovård.

Alla är välkomna hit då vi har allt från Nybörjartränande som vill komma igång till Elitidrottare som vill utveckla sin fysträning.

Ví hyr även ut gymet till dig och din familj,dina kollegor på arbetet eller kill/tjejgänget som vill ha kul och köra träning i privat och inspirerande miljö med träningsglädjen i fokus. I vår fina lounge-del kan du efter träningen njuta av en ekologisk proteinsmoothie och handla kosttillskott och näringstillskott av högsta kvalitet.Vi har Omega3, D-vitamin,Multivitaminer,Probiotika och Magnesium mfl samt Proteinpulver från Poliquin och ATP Lab.

Hos oss får du en unik träningsupplevelse med ett helhetskoncept som verkligen ger resultat och är anpassat just För Dig.

Välkommen! Anette & Alex